Valmennuspalvelut

Henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat

Henkilökohtaisen kuntosaliohjelman avulla kuntosaliharjoittelun voi nostaa uudelle tasolle. Asiakkaalle yksilöllisesti suunniteltu ohjelma auttaa asiakasta saavuttamaan kuntosaliharjoittelulle asetetut tavoitteet sekä tukee terveyttä ja hyvinvointia. Henkilökohtaisessa kuntosaliohjelmassa otetaan huomioon yksilön vahvuudet, heikkoudet ja rajoitteet ja ohjelma rakennetaan näiden tietojen pohjalta asiakkaalle sopivaksi. Se mikä sopii kaverille ei välttämättä sovi sinulle, ja tästä syystä kuntosaliohjelmat olisi hyvä aina teettää ammattilaisella.

Ennen jokaista kuntosaliohjelman tekoa selvitämme asiakkaat taustat, toiveet sekä mahdolliset rajoitteet. Näiden tietojen pohjalta rakennetaan asiakkaan henkilökohtainen kuntosaliohjelma. Tämän jälkeen ohjelma ohjataan asiakkaalle kuntosalilla. Se montako ohjauskertaa tarvitaan, riippuu täysin asiakkaan lähtötilanteesta sekä saliharjoittelukokemuksesta. Ohjauskerran/kertojen aikana ohjelman liikkeet käydään läpi, varmistetaan laitteiden oikeat säädöt, ohjataan oikeat suoritustekniikat sekä valitaan painot, joilla asiakas aloittaa harjoittelun. Ohjauskerran aikana ohjelmaa voidaan vielä muokata, jos huomataan, että joku liike tai laite ei sovellu asiakkaalle.

Kuntosaliohjelman hinta

Kuntosaliohjelman hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monta ohjauskertaa tarvitaan. Henkilökohtaisen ohjelman teko sisältyy hintaan.

Alla muutama esimerkki kuntosaliohjelman hinnasta:

Kuntosaliohjelma + 1 x ohjaustapaaminen (45min) 89€

Kuntosaliohjelma + 2 x ohjaustapaamiset (2x45min) 169€


Personal Training -palvelut

VireGymillä on tarjolla asiakkailleen myös personal training -palveluita ja tukea elämäntapamuutoksiin. Personal training -palvelut tuottaa Laura Natunen Kunnotar Hyvinvointipalvelut nimellä. Näistä yksilöllisistä valmennuspalveluista voit lukea lisää Kunnottaren sivuilta. Alla olevan linkin kautta pääset suoraan Kunnottaren sivuille.

Lue lisää valmennuspalveluista täältä >>