Lataa WiseGym-appi

WiseGym-apilla pääset kulkemaan salille sisään ja hallitsemaan sopimuksiasi. Lataa allaolevista linkeistä laitteellesi appi. Etsi salivalikosta VireGym ja kirjaudu sisään samalla tunnuksella, minkä olet tehnyt ostaessasi jäsenyyttä.

Sovelluksen toiminnan varmistamiseksi, tarkistathan, että sinulla on päällä sovelluksen ja mobiililaitteen sijaintipalvelut, sekä bluetooth. Oven avaamista varten, sinun tulee olla oven läheisyydessä.


Varmista ennen tätä, että puhelimessasi on päällä automaattiset sovelluspäivitykset, jotta saat uuden sovelluksen heti käyttöösi!

​​​​Ohjeet tähän ovat alla:

Android

 1. Avaa Google Play Kauppa ‑sovellus
 2. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaketta.
 3. Valitse Asetukset
 4. Verkkoasetukset
 5. Päivitä sovellukset automaattisesti.
 6. Valitse vaihtoehto:
  • Missä tahansa verkossa: Sovellukset päivitetään joko Wi-Fi- tai mobiiliverkon kautta.
  • Vain Wi-Fi-verkossa: Sovellukset päivitetään vain, kun olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.

iOS

 1. Siirry Asetukset-kohtaan.
 2. Napauta App Store.
 3. Ota Appipäivitykset-toiminto käyttöön

​​​​​​​Mikäli sovellusten automaattiset päivitykset eivät ole päällä, pitää sovellus päivittää manuaalisesti sovelluskaupasta.

Mikäli sovelluksemme ei päivity puhelimeesi automaattisesti ja etkä tee päivitystä myöskään käsin, on vaarana, että sovelluksen monet toiminnot lakkaavat toimimasta. Tämä koskee myös oven avausta ja ryhmäliikuntatunnin varaamista.

Päivityksen jälkeen sovellus pyytää sinua kirjautumaan uudelleen sisään. Sisäänkirjautumisessa käyvät samat tunnukset kuin sinulla on aikaisemminkin olleet. Voit halutessasi asettaa itsellesi myös uuden salasanan, mikäli se on päässyt unohtumaan.